Met VELUX raamdecoraties geeft Lozon meer kleur aan uw interieur. 


VELUX biedt u namelijk ieder soort raamdecoratie die u zich kunt wensen. VELUX biedt u een mooie, uitgebalanceerde collectie van kwaliteitsmaterialen en decoratieve dessins. Met raamdecoraties van VELUX kunt u de zon buiten sluiten of het daglicht dempen om schaduw te maken en kleurrijke lichteffecten te creëren. VELUX raamdecoratie en zonwering zijn aantrekkelijke oplossingen, die u in de zomer koeler houden, in de winter warmer én er het hele jaar decoratief uit zien. De VELUX raamdecoratie is op maat gemaakt voor VELUX dakvensters.
Klik hier om op de Velux site te kijken.


Verduisteringsgordijnen

verduisteringsgordijn
Het verduisteringsgordijn is in gesloten toestand 99% lichtdicht en dus uitermate geschikt voor slaapkamers. De speciale thermocoating aan de achterzijde is sterk reflecterend en houdt voor een deel ongewenste warmte buiten.

Rolgordijnen

Rolgordijnen
Een effectieve, decoratieve en praktische oplossing, die zorgt voor privacy. Een rolgordijn heeft een lichtdoorlatende stof. Een rolgordijn met zijgeleiding is te combineren met een geplisseerd gordijn type FPL.

Geplisseerd gordijnen

Geplisseerd gordijnen
Geplisseerde gordijnen zorgen voor prachtige kleuren en lichteffecten en hebben bovendien een enigszins isolerende functie. Geplisseerd gordijn type FPL is bovendien te combineren met verduisteringsgordijn type DKL of rolgordijn type RFL.

Jaloezieën

Jaloezieën
Jaloezieën zijn elegant, praktisch en tijdloos. De klassieke manier om zowel de richting als de intensiteit van de lichtinval te regelen. Ideaal voor vochtige ruimten zoals badkamers of keukens.

Buitenzonweringen

Buitenzonweringen
Een eenvoudige en effectieve manier om ongewenste zonnewarmte te reduceren met maar liefst 83%, doordat het product het product aan de buitenzijde van het dakvenster is geplaatst.

Rolluiken

Rolluiken
De optimale oplossing voor geluidsreductie, isolatie, totale verduistering en bescherming tegen alle weersomstandigheden. Garandeert privacy en comfort. Werkt inbraakvertragend.

Insectenhorren

Een effectieve oplossing om vervelende insecten te weren terwijl het dakvenster geopend is.

Insectenhorren
©2021 Lozon Zonweringen Dongen